Integritetspolicy

På Eva Rehlich är vi engagerade i att skydda integriteten och säkerheten för våra kunders personuppgifter. Denna sekretesspolicy beskriver vilken typ av information vi samlar in, hur vi använder den och vilka åtgärder vi vidtar för att skydda dina personuppgifter.

1. Information vi samlar in

När du besöker vår webbplats eller gör ett köp kan vi samla in följande typer av information:

– Personlig information: såsom namn, e-postadress, postadress, telefonnummer och betalningsinformation.
– Icke-personlig information: såsom IP-adress, webbläsartyp, operativsystem och beteende när du surfar på vår webbplats.

2. Hur vi använder din information

Vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

– För att bearbeta och uppfylla dina beställningar, inklusive att skicka e-postmeddelanden som bekräftar beställningsstatus och leverans.
– För att kommunicera med dig om ditt konto, våra produkter, tjänster och kampanjer.
– För att anpassa din köpupplevelse, till exempel genom att visa innehåll anpassat efter dina intressen och preferenser.
– För att förbättra vår webbplats, produkter, tjänster och marknadsföringsinsatser.
– För att följa tillämpliga lagar, tillämpa våra villkor och skydda rättigheter och egendom för vårt företag och våra kunder.

Vi använder icke-personlig information för att analysera webbplatsens trafik och användarbeteende, vilket hjälper oss att förbättra vår webbplats och bättre anpassa innehållet till våra kunders behov.

3. Hur vi skyddar din information

Vi tar säkerheten för dina personuppgifter mycket seriöst och vidtar flera säkerhetsåtgärder för att skydda dessa uppgifter. Alla transaktioner på vår web bplats skyddas av Secure Socket Layer (SSL) krypteringsteknik, som säkerställer säker överföring av dina betalningsuppgifter i krypterad form, vilket förhindrar obehörig åtkomst.

Dessutom lagrar vi dina personuppgifter på säkra servrar och begränsar åtkomsten till dem endast till behöriga personer. Vi säljer, byter eller hyr inte ut dina personuppgifter till tredje part.

4. Tjänster som tillhandahålls av externa företag

Vi kan använda tjänster från externa företag som hjälper oss att hantera och driva vår onlinebutik, uppfylla beställningar, behandla betalningar och marknadsföring. I dessa fall kan dessa företag ha tillgång till dina personuppgifter, men de är skyldiga att skydda sekretessen och säkerheten för denna information. De får inte använda dessa uppgifter för något annat ändamål än att tillhandahålla tjänster för vår butik.

5. Ändringar i sekretesspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna sekretesspolicy när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida, och fortsatt användning av vår webbplats innebär att du accepterar dessa ändringar.

6. Kontakt

Om du har några frågor eller problem angående vår sekretesspolicy eller behandling av dina personuppgifter, vänligen kontakta oss.

7. Skydd av barns integritet

Vi är engagerade i att skydda integriteten för barn som använder vår webbplats. Vi samlar inte medvetet in personuppgifter från barn under 13 år, i enlighet med lagen om skydd av barns integritet online (COPPA) och andra tillämpliga lagar. Om vi får reda på att vi har samlat in personuppgifter från ett barn under 13 år utan föräldrarnas samtycke, kommer vi att vidta omedelbara åtgärder för att ta bort dessa uppgifter.

Om du är förälder eller vårdnadshavare och tror att ditt barn har lämnat sina personuppgifter till oss utan ditt samtycke, vänligen kontakta oss och vi kommer att arbeta med dig för att lösa problemet och ta bort informationen från våra register.

Det är viktigt att föräldrar och vårdnadshavare övervakar sina barns internetaktiviteter och lär dem säkra surfvanor online. Vi uppmuntrar dig att diskutera denna sekretesspolicy med dina barn för att hjälpa dem att förstå vikten av att skydda sina personuppgifter på internet.

Genom att tillhandahålla en omfattande sekretesspolicy strävar vi efter att säkerställa en transparent och säker köpupplevelse för alla våra kunder.